Äntligen!

Äntligen fungerar allt med datorer som vanligt igen. Jösses så maktlös jag känner mig när det inte vill sig, att dra täcket över huvudet hade varit så skönt MEN löser dessvärre inga problem. Nåja, världen har drabbats av betydligt värre saker än strul med min dator men jag erkänner att det tar hårt på krafterna när kunskap om hur dessa maskiner fungerar saknas. Jag ber att varmt få tacka vännen som hjälpt mig och lagt ned mycket tid på att lösa problemen. Han vet vem han är!

Nu känns det otroligt roligt att kunna lägga  upp några bilder igen, denna gången fastnade jag i de trapphus-bilder jag tog vid ett besök i centrala Göteborg för ett tag sedan. Ett trapphus i funkis stil jag gillar skarpt, hoppas ni gör detsamma. Kul att få vara ute i etern igen! Klicka på bilderna för att förstora. Ha´den toppenfin vecka alla! Inger

2 kommentarer

  1. visst är det irriterande när de börjar leva sitt eget liv och inte vill som man själv vill?? och visst är det just när datorn strular som man mest skulle behöva fixa och dona med sina bilder?
    Skönt att du är tillbaka i internetvälden igen, Inger 🙂

    //Sven

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.