I novemberrusket

2015 är det året årstiden försköts framåt (eller blir det bakåt?) ordentligt. En kall vår följdes av en sen sommar; en varm och skön höst ända in i november, och i december blev det riktigt november-rusk. Det har regnat konstant hela dagen idag, och det viner ordentligt utanför och låter en del inne i huset. Jag är lite ängslig att någonting ska komma farandes genom fönstret, och värsta scenariot är att den stora lönnen blåser omkull eller går av och landar i övervåningen…Förra veckans storm/orkan slapp vi undan helt och hållet hos oss, men hård blåst i dagarna två har väl åtminstone delvis vägt upp det. Snälla vädergudarna, kan ni sluta frusta nu tack!

I rusket åkte gubben och jag till Mariestad idag och tittade på ishockey ihop, något som aldrig hänt tidigare. Anledningen var att äldsta barn-barnet Alexander och hans klubb Bäcken var där och spelade en Cup vars namn jag inte minns. Glatt överraskad kan jag konstatera att det var både spännande och roligt att se 9-åringarna spela, dem låg i och kämpade och som de åkte skridskor. Imponerande! Jag försökte föreviga den ”stora händelsen” vilket definitivt var lättare sagt än gjort. Mycket rörelse, knäppt ljus och ovan fotograf – det blev mest dritt av det hela, men det får vi stå ut med. Alexander med familj uppskattar förhoppningsvis bilderna, och till nästa gång (ja det blir nog en nästa gång!) ska jag låna ett ”fågelobjektiv” så är chansen att lyckas kanske något bättre. Det blev en kul dag trots allt! Håll i hatten därute! /Inger

Visst ja… det var tydligen vår 14:e bröllopsdag idag, något vi båda lätt glömmer av, och den gången var det ett härligt snöfall  🙂

1 kommentar

  1. Grattis på bröllopsdagen! Och grattis till att du nu är sportfotograf också ☺ Härliga bilder med fart i. Hoppas vi inte blåser bort i detta ruskväder. Nu vill vi ha snö och sol istället, eller hur?
    Önskar dig en fin söndag. /Lena

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.