Gott Nytt År!

Tack till alla er som orkat titta, läsa och lämnat en rad under det bågna året. 2015 var inte det året jag bloggade som mest precis, men kanske lite mer tid och nya instrument kan ge mer inspiration under 2016. Önskar er allt gott! Inger

Här är ett utdrag:

Ett tunnelbanetåg i New York rymmer 1 200 personer. Den här bloggen besöktes cirka 7 800 gånger under 2015. Om den hade varit en tunnelbana i NYC, skulle det behövas cirka 7 resor för att lika många personer skulle komma med.

Klicka här för att se hela sammanfattingen.

4 kommentarer

  1. Det är rätt roligt med statstiken, jag blev högst förvånad över att Brasilien låg på plats tre när det gällde besökande länder…?!? Ett riktigt gott till dig också, en gemensam fotorunda kanske kunde ge lite ny inspiration? KRAM tebax 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.