Ice Ice Baby

En fototur i sällskap med finbesök av Gunnar, Claes och Günther från Göteborg är roligt, inspirerande och lärorikt. Dessa herrar sitter inne med kompetens som heter duga, och jag lär mig alltid något när jag är med dem, vare sig jag vill eller inte. Det är gött att dem vill komma och ta med tanten på en fototur! En dag som denna började inte alltför vintrigt, men efterhand vi närmade oss Billingen och Lerdala blev det och mer snö. Dagens stopp valde vi att göra vid två vattendrag; det första i Larv vid en f.d. kvarn och därifrån vidare till Silverfallet i Lerdala. Det var mycket vatten i Larv, men inte så värst mycket i Silverfallet vilket jag tycker är märkligt med tanke på all nederbörd som fallit. Vatten är inte min favoritmiljö att fota i, men när det bildats is är det en annan sak och tiden försvann lika fort som ljuset. Efter några timmar var det dags att dra oss hemåt för en bit mat, innan ”gubbsen” åkte hem till Götet. Jag ber att få tacka dem för en trevlig dag! I morgon är det redan dags att dra till stora staden och jobba igen, då gäller det att försöka få fart på de hjärnceller som finns kvar. God Fortsättning på det nya året, kram på er! Inger

PS    Glöm inte att klicka på bilderna för att förstora dem   DS

15 kommentarer

 1. var ute och letade efter den typen av bilder själv under januari men vi hade ju inte så kallt att det blev något sånt här, och när det väl var kallt så var det mitt i veckan när man var tvungen att vara på jobbet och inte kunde vara iväg och fota. Men jag är glad att då njuta av de här isformationerna på din blogg istället 🙂
  //Sven

  Gillad av 1 person

 2. Sköna isbilder. Fint med fotokompisar. Allra mest tycker jag om snuvig. Påminner om två ramar som sticker fram. Väntar bara på det stora huvudet som skall ta över bilden.

  Gilla

 3. Det var ju synd att det blev så, det var vintrigt och fint vid Billingen! Jaja, du får hänga på nästa gång, det blir fler turer garanterat. Ha´det! Kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.