Vinter

Så blev det Vinter igen! Tog en liten tur i omgivningarna och tog in det jag tycker är så vackert hemmavid. När man är borta mycket i veckorna uppskattar man HEMMA oändligt mycket mer när man väl är hemma igen. Lugnet och det sköna Landskapet är mumma för en från staden hemkommen själ. Hästar och gamla fönster likaså. Kanske lugnet når igenom skärmen, till er och till just dig också. Klicka på bilderna för att förstora, sedan kan du bläddra med pilarna i höger/vänsterkanten. Tack för titten och ha det! /Inger

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.