En om Dagen

Nu ska jag testa en ny approach! Inläggen blir mer och mer sällan känns det som ,nu ska jag testa att lägga ut en bild om dagen i stället. Ska bli spännande att se hur länge det håller, jag är ju inte så konsekvent av mig som person, och kanske inte heller så envis som det krävs för att vara. Nu ska jag i varje fall testa!

Dagens bild är från Göteborg denna morgon, denna sjöstad som alltid har havet i och kring sig. Bilden är närmare bestämt från Klippans Kulturreservat, en plats jag vurmar för mycket, med Göta Älv som nära granne. Detta är en stad i staden med många olika miljöer, människor och foto objekt. Ljuset kan ibland vara magiskt… Med detta önskar önskar jag er alla trevlig helg!  Kram, Inger

På morgonkvisten
På morgonkvisten

3 kommentarer

 1. Härligt Inger! En riktig utmaning.
  Jag har haft det tungt under januari och februari. Mörkt när jag far och mörkt när jag kommer hem från skidåkningen. Det har blivit många tulpanbilder.
  Det skall bli roligt att följa dina dagsbilder.
  Och ny kamera, lika som min?
  Ha en fin helg!

  Gillad av 1 person

  1. Ja hualiga, jag förstår inte att du orkar! Men det har trots allt blivit når riktigt bra bilder, heja dig! Olympen är jag såå nöjd med, det är roligare än på länge att fotografera 🙂 Tack för titten, ha´det bäst! Kram, Inger

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.