Abended (engelska på västgötska)

En om dagen kan väl få bli många om dagen när man är ledig? Det var överraskande nog riktigt roligt att gå ut mitt på dagen, när ljuset var som hårdast och rota runt bland det övergivna. Här och där finns några övergivna ställen även i Bästa Bitterna, platser som står tomma och förfaller mer och mer för varje dag. Man kan ana genom all sly och igenväxta trädgårdar att det en gång kan ha varit fint att bo på. Övergivna platser kan ha sin charm trots allt, eller i varje fall kan det vara lite spännande och jag kan slås av hur snabbt naturen tar igen vad den en gång lånat ut. Att gå in i de övergivna husen finns inte på min karta, det finns säkert väsen därinne och dem vill jag inte möta. Jag vill inte möta ägaren heller. Idag blir det alltså en hög med färska bilder, det kan inte garanteras för morgondagen. Tills dess, ha det gott! Kram, Inger

 

8 kommentarer

  1. Fashinerande bilder. Jag minns när det bodde en gammal tant här som var supernoga och petig. Signe. Superfina bilder över lag! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.