Det sket sig

Det här med att publicera en bild om dagen. Var det sex-sju dagar det höll? Då har jag testat – och fått bekräftat – att det är inget för mig. Nu ska jag testa ”en-bild-lite-då-och-då” så får jag se om det funkar bättre. Testa kan ju alltid göra, eller hur? Då blir det en bild från Klippan igen, en riktigt klassiker närmare bestämt. Fartyget Eduard Melin har legat till kaj så länge jag arbetat här, och det är minst 20 år.  Inte mycket tid till sjöss på länge med andra ord, men ett fik finns ombord för dem som är sugna. Det har jag aldrig varit. Här kommer Eduard…Tjongeling!

Eduard Melin
Eduard Melin

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.