Idag är det lite då och då

Idag är det alltså ett lite då-och-då tillfälle…

En bild om dagen var inget för mig, men en bild lite då-och-då känns än så länge lite bra, det är ju trots allt 12 timmar det fungerat! En liten promenad, med betoning på liten, innan man sticker in huvudet på kontoret och dyker ner i alla uppgifter gör susen. Då hinner man ju fota lite på vägen, det är en bonus. Lite frost och dis i Majorna idag, det gällde att skrapa rutorna på bilarna, det verkade vara ett så där jobbigt istäcke som sitter som berget.

I Majorna är ofta det ofta Älvsborgsbron som är något som drar blickarna till sig då den syns nästan överallt. Eriksbergskranen är också en sådan byggnad, alltid lika närvarande om än i smyg ibland. Så också i dagens bild; spårvagn, Eriksbergkranen och disfrost…kan det bli mer Göteborgskt? Hej hopp!

Råkallt
Råkallt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.