Dimmigt värre

Det har varit en hel dimma ute på sistone, en del dimmor är vackra en del mindre vackra. Jag är så glad att det är mer dimmigt ute än inne (i huvudet alltså) och har ibland möjlighet att föreviga både de mer och de mindre vackra varianterna. Denna bilden är från en så där vacker morgon, när man egentlige ska sitta alldeles tyst och stilla ute i naturen, gärna vid kanten av en sjö eller i skogen, och dricka varmt och starkt kaffe. Alldeles själv. Men men, plikten kallar och man får göra det bästa av dimman i Götet i stället…Nästa gång det kommer bilder här är dem från utlandet, ska bli så kul! Tills dess, ha det bra alla! Inger

Foggy Days
Foggy Days

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.