Landskap och arkitektur

Befinner mig just nu i landskapsdyrkarnas paradis Gloustershire. Ingen fotoresa, men väl en himla trevlig social resa med Bästa Bitternafolk. Vi är nio personer -en del galna – som hyrt en buss och åker och promenerar dit vi vill. Så oerhört vackert, både landskapen och byarna. Har inte fotat, men tagit en himla massa kort…här några smakprov. Njuter efter puben av den sköna tröttheten, i morgon blir det nya platser och vyer. Hej hopp! Inger 

    
    
 

6 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.