Gloucster

Phuuu…efter dagens destilleri övningar, katedrals övningar och Plumpövningar är jag rätt mör. En privat visning runt katedralen i Gloucster med Nicholles mor som t.o.m. fick med MIG upp för de 269 trappstegen i klocktornet, var en skakig upplevelse. Att gå upp i tornet var lugnt liksom att vara däruppe, men jag fick backa ner för nästan hela den trånga slingrande trappen med darrande ben…Aldrig mer! Väl nere igen upplevde vi miljöer som Harry Potter filmerna delvis spelats in i. Vilken byggnad! 

Utsikten från katedralstornet var slående men vyerna över landskapen blir jag helt betagen av,  så himla vackert så jag kan inte beskriva det varken i ord eller bild. Dagen avslutades på puben i Moreton in Marsch där vi bor med den godaste fish-and-chips jag smakat, men innan läggdags hanns det också med ett parti plump med många goa skratt. Nu är det natti natti. Tomorrow is another day.. 

    
   

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.