Sten

 

Tio glada Bitternabor har spenderat en vecka i England, närmare bestämt grevskapet Gloucestershire, i countyt Cotswald, koordinatorer 51°50′N 2°10′W / 51.833°N 2.167°W / 51.833; -2.167. Jag har berättat för några kamrater att det ligger mitt i England men det stämmer nog inte så bra, det är tur jag inte var chaufför för då vete skam var vi hade hamnat. Nåja, vår chaufför Rob hittade däremot alldeles utmärkt eftersom han var uppvuxen i trakterna och hittade alla underbara småvägar som fanns att åka på i området. Vi är alla väldigt tacksamma för det!

Vi hade hyrt ett stort hus i byn Moretone-in-Marsh, huset var byggt 1791 liksom de flesta hus i kärnan av byn. Här har vi vår fasta punkt i tillvaron, som första dagen startade med att vi på väg mot Moretone-In-Marsh stannade till i Winston Churchills lilla palats ”Blenhem Palace” i anslutning till samhället Woodstock. Woodstock var byggt av sten, sten och mer sten, så bilderna från denna dagen blir mest av stenar. Jag vill gärna nämna att hotellet i Woodstock ”Bear Hotel” hade varit i drift i 700 år, en aktningsvärd bedrift. Sten måste vara ett väldigt hållbart byggmaterial!?!

Det finns mycket att berätta om resan och många många bilder men nöjer mig idag med en liten mjukstart. Återkommer i ärendet när tid och möjlighet ges. Tills dess ha det gott! /Inger

 

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.