De Nyanlända

Inte en vitsippa har jag försökt mig på att fånga ännu men det finns det gott om tid till ännu tror jag. Senast jag tittade efter dem var dem visserligen många, men inte så långt komna i blomningen.  Jag har däremot försökt fånga Björkdungen igen och denna gången laborerat lite med kameran. Det var ett tag sedan jag var där och det är när man inte varit på samma plats på ett tag man märker förändringarna som smyger på. Nu fanns det en hel del nyanlända som jag inte sett tidigare och dem hade hunnit växa till sig ganska bra. Jag hoppas inte dem får stanna här Björkdungen är som vackrast med bara björkar. Denna dungen finns i Vara kommun närmare bestämt i Faleberg i Larv, cirka 10-15 minuters bilväg hemifrån. Falebergs Egendom var för länge sedan ett mycket välkänt stuteri, och hit kom hästfolk från både när och fjärran för handla med hästar. Av det syns ingenting idag, eller jag ser i varje fall inget av det. Björkdungen har jag besökt ett antal gånger under flera år, och bilder från denna plats har både tryckts upp ramats in och sålts. Det är något med björkdungar som många av oss tycker om lite extra, jag vet inte riktigt vad det är bara ATT det är. Under gårdagens besök försökte jag experimentera lite med dubbelexponeringar, långa slutartider och zoomningar, samt ibland en kombination av de två. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar det eller inte,  om det tillför något eller vara förstör, men det är ju kul att testa. Det blev också några ”vanliga” bilder…Skulle vara roligt att veta vad DU tycker och i så fall varför…Slut i rutan, ha en fortsatt fin söndag, hoppas inte det är hos dig det snöar! Inger

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.