Same Same…

Att ibland försöka göra något annorlunda av något vanligt är en fruktansvärt rolig utmaning, och just när man ställer sig framför en sådan utmaning förstår man hur fyrkantig man är i sitt tänk. Det blir ofta lite ”same same” trots att man just där och då försöker göra  ”not same same”…. De ristade banorna i hjärnan är olika i sina utförande, en del är autobahns där allt går med automatik, man bara gör utan att tänka nämnvärt mycket. Så finns det de mellanstora banorna där man är åtminstone lite medveten om vad man gör, men ibland vill man in i hjärnans allra minsta banor för att hitta det unika och enastående, vilket inte är det lättaste. Någon enstaka gång lyckas det, men det krävs många försök.  Dagens försök att hitta dit blev…ja vadå? Ni får själva bedöma och gärna dela med er av era åsikter. Ta vara på dagarna och varandra! /Inger

Instick
Instick
En av alla
En av alla
Skir
Skir

6 kommentarer

  1. Åh vad härliga bilder. Jag gillar det diffusa intrycket. Tror jag tycker mest om den sista bilden, men färgkontrasten i den första med det blå i bakgrunden är också vackert. Och visst är man fyrkantig i sitt tänk många gånger, det blir så lätt att man bara förmedlar det som syns i linsen vid första anblicken.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.