Olympus M.Zuiko Digital 60/2,8 Macro

Precis! Har införskaffat ett Macro till Olympusen, ett objektiv jag tidigare fick låna och testa av G. Dippe och som kändes så bra att jag köpte mig ett eget. TESTADE det hemma i trädgården ikväll, och ja…tycker det håller måttet. Vad tycker du? Nu gäller det att öva så att allt sitter…

I morgon bär det iväg till underbara Valle-Bygden för att botanisera och fotografera bland de 10.00 blommande körsbärsträden. Jag hoppas verkligen de blommar ännu, dem slog ut i helgen som var och det går fort fram därute i värmen… På återhörande! / Inger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.