Makro

Försommaren – den vackraste av alla årstider? Den årstid jag njuter för fullt av allt det skirt gröna och alla blommande träd och blommor. Så underbart ljuvligt just här och just nu.

Det blev en tur med det lilla lilla makrot i Bästa Bitterna frampå kvällskvisten, målet var liljekonvaljerna i den nya fårhagen men men… jag fastnade i stället i ängen med gräs och maskrosor, maskrosor som har en starkt dragningskraft på personer som mig med en kamera i högsta beredskap. Det känns som det ofta inte blir som jag planerat med ett makro i närheten, hahaha…Jag hoppas liljekonvaljerna finns kvar någon dag till så att jag kan både plocka och fota några av dem. Några ”tutor”och en ”fascist” fastnade också på kortet.

I morgon bär det av till Vendelsö i Hallands vackra landskap tillsammans med några fotokamrater från Vårgåda Fotoklubb. Jag lär väl återkomma till den resan. Jag ber att få önska alla en fortsatt fin helg! / Inger

 

4 kommentarer

    1. Våren är underbar, försommaren är underbar, hösten är underbar och vintern likaså. Sommaren är dock inte min bästa tid om det är varmt 🙂 TUSEN tack för din kommentar!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.