Sommarstängt

Ja faktiskt! Har haft sommaruppehåll ett tag då det inte känns riktigt bra att sitta inne framför datorn under dessa ljusa kvällar. Faktum är att det inte känns så väldigt nödvändigt att fotografera heller, det brukar det inte göra för min del på sommaren. Långt tidigare kunde jag skutta upp vid tre-tiden på morgonen för att vara med när det gick från lite ljust till väldigt ljust, men den  motivationen saknas i varje fall för tillfället. Jag sover i stället lite längre om morgonen, pillar lite i trädgården och sitter på trappan i nattlinne med morgon kaffet. MEN…nu vankas det några utställningar så jag får väl sätta lite fart med fotandet! Ska vara med i Säter i juli, Planket i Götet i augusti samt däremellan på ett event på jobbet. Bara att börja fota/välja/printa bilder så det ryker. Ett fotojobb i Dalarna står också på tur samt att uppsöka Crippas kafé som frågat efter en utställning hos dem för väldigt länge sedan! (Nu skäms jag – förlåt att jag inte mäktat med detta!) samt en Fotokurs lite längre fram i höst. Det jobbas kontinuerligt med Vårgårda Fotoklubbs hemsida respektive Facebook sida, även det lite lugnare nu över sommaren. Snart sätter det ordentlig fart igen inför Nordens största Naturfotofestival i höst som klubben arrangerar. Den kan du läsa mer om här. Vi hörs och kanske ses vi också lite längre fram? Ha´ en underbar sommar och kom ihåg att ta det lite lugnt! /Inger

Kom till mig
Kom till mig

 

6 kommentarer

  1. Låter som om det inte blir en speciellt lugn sommar, men rolig. Skall bli roligt att träffa dig i slutet av juli och att se alla bilder. Ha det gott! Älskar din somriga bild!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.