Magi i Bästa Bitterna

En morgon som för alltid kommer att finnas kvar i både min själ och mitt hjärta. Jag undrar om jag upplevt en lika ljuvligt underbar morgon som idag i Bästa Bitterna tidigare? Huden knottrar sig och det bubblar inombords av energi och glädje över att få bo där man bor. Varenda timme, minut och sekund som spenderats på tåg till arbetet i Göteborg är värt detta, och jag känner mig oerhört tacksam och privilegierad för att få bo just här, mitt i det vackra landskap jag älskar så mycket. Jag behöver inte åka någonstans för att fånga det med min kamera, bara ta den i handen och gå en liten stund. Idag har det redan hunnit vara en alldeles speciell dag, och för det tackar jag så väldigt mycket. Önskar er alla en likaledes härlig dag..KRAM! Inger

4 kommentarer

  1. Både fint och rörande att läsa texten – och betrakta bilderna – som så uttrycksfullt beskriver din kärlek till ditt landskap!

    Gilla

  2. Kan förstå att du trivs och att du tycker det är värt resvägen. Landskapen du fångat är verkligen magiska. Närheten till naturen är livsavgörande även för mig. Jag skulle inte kunna andas i en storstad. Morgondimma tidiga höstmorgnar är verkligen något alldelea extra.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.