20×20 på Vårgårda Naturfotofestival 2016

Phuuu…den mest intensiva, den mest upplevelserika, de kanske roligaste dagarna på hela året är över för denna gången. Att spendera två dygns vakna timmar på Vårgårda Naturfotofestival är så oerhört inspirerande och så fantastiskt roligt. Att få ta del av så många bildvisningar av så olika karaktärer, fyller både hjärna och kropp med lust och inspiration att förnya ditt egna fotograferande. Att få  klämma och känna på kameror med tillbehör och lyssna på resonemangen kring desamma är lärorikt… och DYRT. Hahaha… Sist men absolut inte minst, att få träffa alla gamla och nya fotokamrater, kramas och byta några ord är underbart, jösses så mycket känt folk som samlas just i Vårgårda under dessa dagar! Man kan läsa mer om detta enorma event, genomfört av helt ideella krafter här.

I år stod undertecknad själv på scen tillsammans med Bengt-Ove Birgersson, Anki Hammar, Cecilia Rudengren, Gunnar Berglund, Bente Egerdahl och Karin Björklund, i en uppskattad programdel kallad 20×20. Varje fotograf visar 20 bilder i exakt 20 sekunder och ska försöka få något vettigt sagt under exakt den tiden. En utmaning som känts i magen fler månader. Trots både darriga händer och darr på rösten var det fantastiskt roligt. Här kommer mina 20 bilder, plus min introbild. Idag blir det till att skotta snö! Stor och varm kram till alla, både vänner och ovänner! /Inger

 

8 kommentarer

  1. Instämmer! Kul att träffas! Fantastiskt jobb ni gjort. Tyvärr hade jag inte möjlighet att komma på fredagen och se dina fina bilder, som tur är kan jag se dem här!
    Gillade också din mysiga kattbild på utställningen.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.