Gråväder i BB

Idag var jag på en för mig helt ny plats i Bitterna. Efter mer än 15 år finns det ännu platser att upptäcka, det känns fint. I dagens gråväder blir det en speciell stämning. Lite extra lugnt. Lite extra tyst. I varje fall i B.B. Att ha en ledig fredag, och ströva runt någon timma i hemmakrokarna i trist väder är det mest avkopplande jag kan tänka mig. Den som tror Gråväder är trist väder har fel. När man fotar är det bara ljuvligt. Önskar er en fin helg! / Inger            PS   Klicka på bilderna för att förstora   DS

 

 

3 kommentarer

  1. Ja det är fantastiskt att man kan hitta nya ställen precis runt knuten efter hur många år som helst. Och vilket ställe sen då! Gråväder är precis som du säger ett fantastiskt väder att fota i. Mycket roligare än solnedgångar tycker jag. Fast ingenting klår soluppgångar men det är en helt annan diskussion. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.