Hemmavid

Hösten har anlänt? En tidig sommar blev hastigt en tidig höst, i varje fall känns det så. Hög frisk luft, lite lägre stående sol, skördar av ensilage och massor av nedfallna äpplen i trädgården. I år blir det mycket äppelmust, makalöst god och producerad av Olivia i Bästa Bitterna. Några bilder på äpplena blev det inte däremot ett par bilder från Larv dit jag tog en liten tur på den sena eftermiddagen för ett litet tag sedan. Snart väntar skogen med allt som finns att skörda där, svampen har kommit trots torkan, och lite lingon finns också. Det är gott att bo på landet! Tills nästa gång – ha det fint! / Inger

 

 

5 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.