Ut i skogen ska vi gå

Helt klart är det så att lusten att fota stiger i takt med att temperaturen sjunker. Igår blev det en liten tur i skogen med Heidi. Myggen var på bettet så att säga, men som tur var fanns en sticka med myggmedel nedstoppad i ryggan. Trots den extrema torkan fanns det rätt mycket grönt och skönt att skåda t.o.m. svamp i olika former. Det var härligt att komma ut en sväng efter en dags innesittande på kontoret, det får gärna bli en vana  på onsdagar, så länge ljuset räcker till.

2 kommentarer


  1. https://polldaddy.com/js/rating/rating.jsFantastiska bilder från vår vackra natur. Nu efter några regniga dagar så har skogen, naturen blommat ut på nytt och bjuder oss på underbara kulörer. I somras var det bara knaster och det mesta var utbränt och halvtrist… Nu får vi njuta lite extra och ta vara på det fina.
    Måste bara fråga… Den första bilden… Har du gjort nåt särskilt, typ dubbelexponering eller så? Den är magisk!!! Har kollat den på nära håll och tycker den är nåt alldeles extra. Alltid kul att inspireras och imponeras av andras bilder 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.