2019 – Bitterna Almanacka

TACK för er respons! Den färdiga Almackan blev som nedan, klicka på bilderna för att förstora.

 

 

 

Jaa…så har då en ansenlig mängd tid spenderats på att få ihop en Bitterna Almanacka för 2019. Ett både roligt och inte helt enkelt arbete. Bilderna måste uppfylla en del kriterier för att kunna vara valbara, bl.a. måste formatet vara liggande på alla bilder utom omslagsbilden. Det verkar dessutom bli svårare för var år då förra årets bilder måste överträffas tänker jag, eller åtminstone vara minst lika fina.

Under den varma sommaren 2018 fanns inte minsta lust att fota någonting överhuvudtaget, så urvalet sommaren 2018 var magert. Jag försöker välja bilder från innevarande år och månad, men det lyckades inte fullt ut denna gång. Kanske det egentligen inte spelar någon roll alls?

Jag behöver hjälp! Vilka 12 bilder skulle ni vilja ha med i 2019 års almanacka? Det finns några nr2 bilder där jag inte kunnat bestämma mig, och är tacksam för er hjälp. Jag är dock enväldig domare när det väl gäller 🙂

På förhand tack för snabb respons! / Inger

 

7 kommentarer

  1. Så fina bilder! Svårt med valen. Vet inte om du kanske redan gjort klart dina val… Det var ju några dagar sen du lade ut inlägget. Skulle jag välja skulle det nog bli nr 1 på alla dina val. Men gällande Augusti skulle nr 2 vara precis lika bra. Och egentligen i dom andra också 😉 Ja, sån är jag… Har så svårt att välja när alla bilder är så fina. Lycka till med almanackan!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.