Kaffe på kvällskvisten

Hmm…jag VET att jag inte ska dricka kaffe frampå kvällskvisten för jag VET att då kan jag inte sova. Ändå, vad gör jag när man får besök av goa´ människor och har mycket att diskutera och tjôta om? Joo dricker kaffe. Så nu sitter jag här vid datorn och tänker att jag kan ju lägga ut ett par – som jag tycker roliga – bilder. Experimenten fortgår men denna gången är det inte direkt i kameran utan i det hemskt svårhanterliga Photoshop. Jag fick några tips om vad man kan göra och för att det är roligt att få prova. Jag tycker det blev lite kul, vad tycker du?

Nu ska jag i varje fall försöka mig på att blunda ett par timmar innan det är dags att vakna igen. I morgon blir det finbesök i dubbel bemärkelse; syrran som bor i Tyskland kommer liksom Pälsklingen Flinga. Oj vilken helg att se fram emot!

Hoppas ni alla får en lika fin helg som jag ska ha! Inger

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.