Vintern är kommen

Så blev det då vinter i vintermånaden februari även år 2019. Det är härligt med vit snö som knirrar och knarrar under fötterna för varje steg man tar, när man sjunker ner i dunlätt snötäcke. Tittar solen fram på eftermiddagen en söndag som denna märker man dessutom tydligt att ljuset vänder åter, och dagen blir helt plötsligt både längre och roligare.

Idag blev det en rundtur i invanda spår i B.B. medan kvällningen sakta smög sig på. Endast ett par människor sågs till, för övrigt var det så där tyst det bara är när snön lagt sig som ett täcke och dämpar alla ljud till nästintill noll decibel. Det är bara att njuta av tystnaden och ta in allt det vackra vi har runt oss, samt samla kraft för den kommande veckans uppgifter.

Ha´en fin vecka! Inger

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.