Vikten – Lofoten

Fortsättningen om Fem fototanter på Lofotenresa, alldeles underbart!

Som nämnts i tidigare inlägg så var besöken på stränderna i Lofoten både många och ibland också långa. Vikten var nog min personliga favorit, och anledningen till det är att där förutom det otroligt turkosfärgade vattnet och det imponerande fjället i bakgrunden fanns många och stora stenar resp stenblock. Stenar har jag alltid tyckt om även innan jag började fotografera och har i många år samlat på mig dem från de ställen jag besökt som souvenir.

Jag gillar att fota stenar mer än vatten…eller rättare sagt jag känner mig mer bekväm med att fota stenar än vatten. Jag tror att det beror på att de står still?!? Nåja, övar jag bara på vatten så kommer jag kanske att få samma känsla för vatten så småningom också.

På Vikten var vi länge och fotade då ljuset och vågorna var på vår sida, så det blir kanske lite för många bilder på just den här delen av Vikten i detta inlägg, MEN ”Kill your darlings” behöver jag inte tänka på när det är min alldeles egna blogg, där jag precis som jag vill… Sut för idag och tack för titten! Tills nästa gång – ha´ det gött som Glenn säger. /Inger

PS  Glöm inte att klicka på bilderna för att förstora   DS

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.