De små blå

Ni anar nog vad inlägget kommer att handla om…vårens kanske mest efterlängtade och kanske mest eftersökta blomster – Blåsippan. ALLA fotografer – med få undantag- försöker sig varje år på att försöka fånga en Blåsippa på ett sätt som ingen annan tidigare gjort. Jag har förmånen att bo på en plats där det finns ganska rikligt med Blåsippor, och i år verkar de vara extra många och blomningen verkar dra ut extra långt på tiden, kanske på grund av de kalla nätterna?

Många och ibland ihärdiga försök att åstadkomma den unika blåsippebilden, slutar för min del mestadels med att jag kommer hem med ungefär likadana bilder som förra säsongen. Att tänka utanför boxen är svårt, väldigt svårt. Likväl…man måste ändock försöka! Så här kommer några av 2019 års Blåsippor och nu får det räcka för i år. Hädanefter ska jag bara titta och njuta av dess skönhet, utan att kräla runt på alla fyra för att försöka fota dem i olika vinklar, så att ljus och bakgrund blir som jag vill. Ni har kanske redan sett några av dem på Ansiktsboka, men för min egen del vill jag ha dem samlade här så att jag enkelt kan hitta tillbaka till dem om jag så skulle önska.

Klicka gärna på bilderna så att dem förstoras. Ha´det gött som Glenn säger! Inger

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.