Bitterna Kalendern 2020

Så har det bakats en ny Bitterna kalender för år 2020, och jag TROR det är femte året jag gör en sådan. (Jodå, minnet är bra men kort) Anledningen till att jag TROR är dels en gammal datorcrash som raderat tidigare versioner, och dels att jag inte har kvar något exemplar själv.

Jag var tveksam till om det skulle bli en Bitterna kalender i år eller om jag skulle göra en kalender med andra motiv, och frågade därför runt lite och majoriteten verkade vilja att det skulle vara en med bilder från Bitterna. Eftersom det blir svårare och svårare att göra en sådan utan att upprepa sig alltför mycket, får vi se om det blir något helt annat år 2021.

Klicka på bilderna för att förstora. Skulle du vara intresserad av köpa en kalender är priset 200:-/styck exklusive porto, och du kan göra det i kontakt formuläret som du hittar  längst ner på denna sida. Tack för titten, ha en fin vecka!

/Inger

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.