Autumn feeling

Alla dessa fantastiskt träd och minst lika fantastiska löv! Kände ett absolut inre tvång att publicera EN bild på bloggen med just ett av dessa träd med sina fantastiska löv. Kanske första och sista gången det händer?

Lyssna gärna på podden ”Fotografen och Landskapet” på måndag den 28/10, då (försöker) jag berätta lite mer om mina tankar om fotografering. Jag minns inte allt som sades så det blir minst lika spännande för mig som för er att höra på.

Ha det fint! / Inger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.