Det drar ihop sig

Lilla Julafton eller Stora Julafton? Frågan är ställd med tanke på vad som händer på fredag och lördag, 1:e respektive 2:e november. Alla som har något intresse av naturfotografi borde komma till Vårgårda någon av/bägge de två dagarna, då Skandinaviens äldsta, största och bästa Naturfotofestival äger rum. Här får man ta del av toppenfina föredrag som några av de absolut bästa naturfotograferna som finns i Sverige med grannländer presenterar om; här får man ta del av en mycket fin bildutställning av ett antal mycket duktiga fotografer; här får man ta del av den stora utställningen med en del fina erbjudanden från många olika producenter, här får man ta del av föredrag om hur man printar sina foton bäst, och sist men inte minst får man ta del av Vårgårda Fotoklubbs  medlemsutställning. Sammantaget betyder nog detta att det är Stora Julafton?

Är du minsta nyfiken så läs hela programmet här:https://festival.vgfk.se/festivalprogram/   Hoppas vi ses!

I morgon måndag, 28/10, så publiceras ett nytt avsnitt i podden ”Fotografen och Landskapet” där jag blir intervjuad om min syn på fotografering. Ska bli så spännande att höra vad jag säger om det, hm hm …  🙂

Ett par bilder från en helg i Ramsvikslandet nyligen får hänga med dagens inlägg, så det blir lite färg och form också, och inte bara bokstäver.  Ramsvikslandet är för mig former och linjer, inte så mycket vatten, vad tycker du om det?

Tills nästa gång….ha´det gött! Inger

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.