Jag kom i varje fall till brevlådan

Japp…det såg ut att vara en fin morgon när jag tittade ut genom fönstret. Lite sol i öster men molnigt i väster = fint ljus. ”Jag tar mig en rask morgonpromenad” tänkte jag, och lade beslag på nycklar och kameraväska som finns på lämpligt avstånd från ytterdörren. Med kameran i hand har man ju alltid sällskap, precis som med en hund.

Jag kliver ut på entrétrappan, låser dörren och går tio steg. Sedan tvärstopp. Oooops så mycket löv det ligger här och skräpar, dom borde jag nog ta och blåsa bort. Tar en närmare titt och… Oooops så granna löven är, dom borde jag nog ta en bild av!

En halvtimma med kameran riktad rakt ner och med ändan i vädret, är vad som blev av dagens raska morgon promenad. Jaja, det kommer väl en ny dag, och efter helgen kommer Flinga och då blir det massor med promenader. Tjingeling!

 

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.