PS !!

PS som i Photoshop…undrar om jag någonsin kommer att kunna lära mig något lite i det programmet? Undrar hur många gånger jag har ställt mig själv denna fråga? Undrar hur många gånger jag har provat? Förmodligen alldeles för få, det är ju som det är med tålamodet…

Nu har jag i varje fall provat igen, denna gången tillsammans med med några andra som var betydligt mer hemma bland knappar och reglage. Å andra sidan var några som inte var så hemma i Lightroom, där jag känner till åtminstone några knappar och reglage. Verkligen roligt med nya möten när man har ett gemensamt intresse!

Bilderna då? Tja det lutar lite åt halloween stämning trots att den helgen redan är passerad, men kanske bättre sent än aldrig? Är det någon bild du tycker något om? Det vore roligt att veta, för att folk tycker så olika, och SER så olika saker när de betraktar samma bild/er. Tyck till du också vetja…

Tack för din uppmärksamhet, hoppas ni får en bra kommande novembervecka.

/ Inger

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.