På blöt mark

Ett oväntat möte i det svenska ”träsket”  motade effektivt bort det/den som suttit och bankat med hammaren innanför pannbenet mitt. Det är till ett ställe vid Lidan, med nu lite påfyllda depåer, jag åker någon gång per år. Här finns vanligtvis strömstararna att låta sig roas av vid denna tiden på året, men idag försvann de ur min syn så fort jag satte ner foten vid vattnet. Kanske de upptäckte det oväntade väsendet som skrämde bort hammarslagaren bakom mitt pannben? Eller var forsen kanske för stark efter de sista dagarnas regn?

Idag lätt duggregn, vindstilla och inte så kallt. Perfekt fotoväder i denna miljön! De mättade färgerna i naturen kommer verkligen till sin rätt, och idag hjälpte jag kanske till att understryka desamma i efterbehandlingen, men i så fall bara liiiite…

Några gråa dagar har förflutit, och inte heller B.B. har undgått novembermörkret. Låt oss hoppas på lite sol i veckan som kommer så man blir lite piggare. Tro det eller ej, men november går mot sitt slut, och då har den för mig mörkaste månaden passerat och vi går så sakteliga mot ljusare tider igen. Nåja, det känns så hos mig i varje fall…Som vanligt några bilder, klicka på dom för att förstora.

Önskar er en fin kommande vecka! Inger

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.