Winter Wonderland

Tillsammans med 1a Advent kom det av mig så hett efterlängtade vintervädret!  Alla vi som är så lyckligt lottade att få bo i Bitterna fick även njuta av lite snö.  Alla som jobbar måndag-fredag kunde också för ovanlighetens skull få ta del av detta, vilket inte alltid var fallet när undertecknad tillhörde den arbetande skaran.

Underbart är bara förnamnet, och underbart sägs även vara kort… I morgon eftermiddag ska det enligt SMHI tydligen bli regn…?!? Hoppas sååå väldigt mycket att SMHI och alla andra väderprognosmakare har FEL FEL FEL! Vi behöver ljuset så väl efter denna ovanligt mörka november.

En dag som denna är jag också så väldigt tacksam över att bo där jag bor, att ha möjlighet att ta med en kamera som dokumenterar det jag ser, att ha ett varmt hus att komma in i från kylan och veta att det finns mat på bordet om så önskas. Det finns många som har det mycket så sämre…

Det blev det både en morgon samt en eftermiddag i fotografins tecken. Det är helt enkelt inte möjligt att inte ge sig ut när både tid och ljus finns tillhanda, det vore faktiskt ett ”tjänstefel” att låta bli. Med kylan kommer på morgonen de rosaskimrande tonerna på himlen (och rosa är jag svag för), för att på eftermiddagen avlösas av det skarpt orange. ljuset. När detta vackra dessutom accentueras av frostnupna trädgrenar och grässtrån, blir man bara lycklig av att få gå ut och försöka dokumentera allt det vackra. Det fastnade både landskap och några försök till fågelfoto på kortet, som jag hoppas du uppskattar. Jag vet att jag kommer jag att glädjas åt bilderna längre fram när jag blickar tillbaka i denna min dagbok.

Ha nu en fortsatt fin vecka!

 

14 kommentarer

 1. Tycker det känns i dina bilder att du kommit till ro.
  Även om ni inte har så mycket snö finns en känsla av midvinter. Sköna bilder.
  Ha det gott/brita

  Gilla

 2. Så enastående fint dokumenterat och underbara bilder. Allt talar sitt tydliga språk, Du är suverän Inger.

  Gilla

 3. TANTER KAN👌
  Fantastiska bilder Inger!!

  Vintern är vacker och i dina trakter blir det TOPPENBRA.
  Tack för att vi får se dessa❣️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.