RÖSTEN med Albin Lee Meldau

Stora Teatern i Göteborg den 15/12 kommer jag sent att glömma. En fantastisk kväll i den totalt fullsatta och mysiga Storan, med #Albin Lee Meldau som självaste jultomten vars julklapp innehöll en RÖST som inte går att värja sig emot. Bättre julklapp kan man inte få!

Detta var min andra (nästan tredje med tanke på Brännö Varv Visfestival) och klart bästa konsert jag upplevt med Albin. En avslappnad, lite självironisk och samtidigt ödmjuk Albin som tillsammans med The Beautiful Swedes bjöd både på lugna julsånger och lite mer tempofyllda egna alster. Fantastiskt bra!! Publiken var på från första tonen, och den höga stämningen i lokalen förhöjde den i mig redan förväntansfulla stämningen, ja det var helt enkelt en helt underbar konsert. Nu lär det nog dröja innan det blir någon mer upplevelse live med honom…

Jag noterar att Albin  är en av de artister som drar till sig en publik i alla åldrar. Här kom familjer med barn föräldrar och mor/farföräldrar för att tillsammans få ta det av det som bjöds. En sådan sammansättning satt framför mig och efter att konserten var slut, kunde jag höra dom säga ”det blev bara bättre och bättre”. Albin berör många med sin inlevelse och innerlighet i sin magnifika röst.

Att ta bilder på konserter, i mörker med starkt motljus och sittandes på en angiven plats på rad 8, gör att bilderna blir ganska lika, MEN jag är glad att jag fick några bilder alls. Det var tur Albin satt still första halvan av showen, det är ju det där med att fota något som rör på sig som jag inte kan så bra. Än…Några av bilderna är både i färg och svart/vitt för att jag inte kunde bestämma mig för vilken jag tyckte mest om.

Förstora gärna bilderna genom att klicka på dom. Till next time, ha det fint! /Inger

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.