Gott Slut och Gott Nytt

Årets sista (?) inlägg innehållande flest bilder i ett enda inlägg någonsin? Jag försöker att se det som ett Nyårsfyrverkeri i storleksordningen GP fyrverkeriet i Göteborg, d.v.s. mastodont stort!  🙂

Mikaela, Agneta och undertecknad tog ett par timmars fotopromenad på stan, medan lilla Flinga fick vänta hemma i B.B. Lite dåligt samvete för det men Husse har sagt att hon klarar 4-5 timmar själv någon gång då och då, så igår tog jag honom på orden.

Gatufoto är för mig en känsla av hat/kärlek, jag känner inte att jag någon gång riktigt fått fram det jag velat få fram, utan att egentligen veta vad jag velat. Krångligt? Så är det att vara jag…

Denna gången skulle vi dock ha lite ”Saul Leiter känsla” som ledmotiv. Det innebär att släppa loss, försöka tänka utanför ramarna, hitta lite knasiga vinklar och kompositioner. Det tänket ledde till att jag slappnade av och kände att jag fick en blandning av ”knäppa” och mer ”vanliga” gatubilder som jag var glad över att ha fångat. Så urbota kul, detta vill jag gärna göra om snart igen. Tack för den kicken Tjejer!

Bli inte förskräckta över mängden bilder nu, jag kunde bara inte låta bli att lägga ut dom så jag kan gå tillbaka, kolla och komma ihåg denna dagens känsla. Antalet bevisar inget annat än att det var en himla kul eftermiddag/kväll.

Klicka nu på bilderna för att förstora!

Hoppas ALLA får Gott Slut & Gott Nytt 2020! På återseende…/Inger

 

 

4 kommentarer

  1. Det märks att du har haft roligt när du var ute och fotade, det blev en samling intressanta, häftiga och roliga bilder. Antalet bilder spelar inte så stor roll om man bara kan klicka sig vidare i serien. Här försökte jag flera gånger och det ville sig inte, jag hamnade på dina andra blogginlägg i stället. Men skam den som ger sig, till slut gick det! Undrar varför det är så?

    Gilla

    1. Tack så hjärtligt! Jag har märkt att det inte går att klicka vidare om man är på en mobil enhet, tex en telefon, och har förstorat bilderna. Men på datorna funkar det fint för mig att bara klicka vidare med pilarna som syns i kanterna. Gott Nytt År!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.