Spiraler i lager

Vår vän textilkonstnären #Nicholle Mynett från Bitterna, öppnade i lördags sin oerhört välarbetade textilutställning ”Spiraler i lager” på Slöjdens Hus i Skövde. Jag tror det är svårt att föreställa sig hur många timmars arbete som ligger bakom hennes verk, men MÅNGA är dom. Allt är arbetat på in i minsta söm, verkligen verkligen sevärt. Helst ska man höra Nicholle berätta om sina alster, det finns en historia bakom var och en av dem, man får veta varifrån inspirationen kommer och varför. Spännade historier, man får aha-upplevelser många gånger om. Hoppas många åker och besöker utställningen…Klicka gärna på bilderna för att förstora.

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.