Empty Rooms

En liten fototur inriktning Ödehus tog plats under söndagen med ett par fotokamrater. Jag brukar vanligtvis inte gå in öde hus av olika orsaker, men det gjorde jag denna gången när jag hade sällskap.

Bilderna får tala för sig själv…Hoppas ni får en fin vecka, själv tänkte jag att jag skulle slänga bort den envisa förkylningen/influensan jag dragits med i 2 veckor. Wish me luck! (Klicka på bilderna för att förstora)

 

 

6 kommentarer

  1. Underbara bilder det blir i/av ödehus, kul att det inte hade blivit helt tömt innan utan det stod lite saker kvar som får en att fundera lite på vem det var som bodde där, hur de hade det etc etc.

    Gilla

    1. Det är med kluvna känslor jag fotar ödehus…känns lite ledsamt att dom finns, men samtidigt både spännande och faktiskt ibland lite otäckt. Väcker många frågor! Går sällan själv, men hade sällskap denna gången. Tack för ditt besök!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.