Äntligen snö

Jag ÄLSKAR vintern när snön fullkomligt vräker ner så länge jag inte behöver vara ute och köra bil i väglaget som följer. Säga vad man säga vill om blötsnö,  så är det förtrollande vackert när det vräker ner. Och väldigt väldigt blött att vara ute i med kameran, vilket så klart är ett måste…Några blöta bilder från denna vinterdag i de bästa av hemtrakterna. Jag njuter!

 

6 kommentarer

  1. TACK ska du ha Sven, oj vad vi har väntat länga på detta! Det ligger t.o.m.snö kvar även idag, någon minusgrad i skuggan men i vårsolen smälter det snabbt. Försöker blåsa ner lite er i söder 🙂
    /Inger

    Gilla

  2. underbar stämning i dina bilder, Inger. Håller med dig om att köra bil i snöoväder INTE är något man ser fram emot, så det brukar jag undvika så länge det går. Här får vi fortfarande snön i flytande format bara, och det i mängder. Får se om vi lyckas få lite av det vita ”norrlands möglet” denna vintern och när man är ledig så man kan vara ute och fota.
    //Sven

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.