In the moonlight

Så det kan bli…Efter att ha varit i Skara medGubben för att införskaffa en ny grill till Påsk, så tog vi och gjorde en sväng till Hornborgasjön, en cirka 15 minuter lång resa. Jag sade att ”vi kommer nog lite sent” för klockan hade runnit iväg fram till kvällen. Det visade sig vara ett lyckokast! Det var ju nästan (?) fullmåne och fortfarande massor med tranor kvar. Det blev en oplanerad och fin fotostund. Den får jag köra en repris på i morgonkväll, och vara förberedd med både stativ och varmare kläder, så att jag kan stanna mer än 10 minuter. Glader är jag över kvällens bilder, det var en stunds magi.

!

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.