Mosippan ute i backarna…

Så har det då äntligen hänt. Jag har tillsammans med en fotokamrat tagit mig till Remmene skjutfält. Det tog bara cirka 8-9 år, men det är inte heller så konstigt med tanke på att det är en fullständigt livsfarlig plats att vara på. Som namnet avslöjar är det ett militärt område som då och då är helt avstängt p.g.a. skjutövningar, men denna helgen hade tydligen alla militärer ledigt så det var fritt fram för allmänheten att ta sig in på området.

Just vid denna tiden på året blommar en – som jag tror –  inte helt vanlig växt på fältet nämligen mosippan. Det var också anledning till besöket idag och det var riktigt fint att se dom i så många antal och stadier. En del av dom var helt utblommade medans andra ännu var på gång. En go´stund på magen tillsammans med fotokamrat, makrolins, hunn och en fika…Söndagen kunde inte avslutats på ett bättre sätt. Det är skönt att få vara ute och inte satt i karantän med utegångsförbud i tiderna som är.

Må gott!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.