Vallebygden

Efter en del funderande spenderade jag eftermiddagen/kvällen i den fantastiskt vackra Vallebygden. Valet att åka dit i stället för till alternativet bokskogen var inte lätt. Jag vill ju helst hinna med bokskogen innan det skirt gröna blir alltför utslaget, men jag vill absolut inte missa att se de tusentals körsbärsträden blomma i det oerhört vackra landskapet i Vallebygden. Jag kunde ha väntat med Valle det blir förmodligen som vackrast där om några dagar, och bokskogen är nog som vackrast exakt nu? Nåja…

Landskapet i Valle är mjukt kuperat och så idylliskt som bara tänkas kan, ja rena rama Astrid Lindgren poesin. Jag känner mig euforisk över altt det vackra när jag är där, och vill så gärna förmedla den känslan i bild. Jag har försökt flera gånger men har  sällan lyckats, och jag kan inte riktigt säga varför det inte fungerar. Jag hoppas få med mig en duktig landskapsfotograf dit någon gång som jag kan diskutera ”problemet” med, vad är det jag inte gör som jag borde göra för att få fram den där Astrid Lindgren känslan?

Nåja, några bilder fick jag med mig, men framför allt många sköna synintryck, motion och gofika. Corona fortsätter att ställa till det för oss, vi får bita ihop och ta oss ut i naturen som gör oss gott. Det märks att många gör just det, det är mycket folk ute i naturen nu. Hoppas alla mår bra!

 

 

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.