Flipp eller Flopp

Inte skor men kanske en urflippad kamerateknik. Men va´ sjutton, nu har jag ångan uppe och fotar som en galning och försöker hitta på något nytt av välkända motiv. Jag var i Vallebygden igår och i Molla bokskog idag, det var bara ett måste att hinna med båda platserna detta Corona år 2020. Vem vet hur länge man står på de gamla bena?

Ni minns kanske att jag skrev att jag hade svårt att fånga det sköna landskapet som Vallebygden visar upp? Jag skrev också att jag hade samma svårigheter när det gäller bokskogen. Idag valde jag därför att göra en del bilder helt ”fel” när jag försökte fånga känslan bland boklådorna. Kanske du tycker det är en flopp, men jag måste nog säga att jag tycker det är en Flipp 🙂

Nu får det blir en (kort?) fotopaus, plikterna kallar. Tills nästa gång – ha´det gött!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.