Street

Foto på eftermiddagarna är det som gäller just nu. Först jobba på hus och hem, sedan arbeta med kamerans alla möjligheter. I dagarna två har det fotats i sällskap av andra fotosjuka, dels i Vallebygden men också på gatorna i Göteborg. Idag blir det en post från gatorna …

Visst var det mindre folk ute än vad det brukar vara, men det var absolut inte helt tomt på gator och uteserveringar. Kön till Systembolaget var den längsta jag sett, men avstånden var också långa mellan de köande. Det fanns överraskande gott om Happy Faces, alla har inte precis grävt ner sig i virusets djupa träsk 🙂 Vi fotosjuka höll avståndet till varandra, och jag fotade med tele hela tiden så inga närmanden till motiven från min sida heller.  Hoppas ni mår bra därute!

 

6 kommentarer

  1. Riktigt bra, intressanta och spännande bilder!
    Själv är jag riktigt feg med att ta gatubilder. Har testat ibland men känns så obehagligt.

    Gilla

    1. Så är det med mig också, men det ger sig så småningom. Jag går dock inte så nära som alla pratar om att man ska göra, jag gör som jag tycker känns bra för mig : TACK!!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.