Kinnekulle

Fem besök i vår/sommar på Kinnekulle? Kan det vara en meningsfullt? Ja men absolut! Jag har varit på olika platser, med olika personer, på olika tider på dagen vilket gör variationen stor.  Ljuset och motiven varierar, från det stora landskapet, de mäktiga skogarna och de många olika blomstren. Bilderna visar inte den artrikedom som finns men ett litet urval blomster blir det denna gång, mest Guckosko och Ramslök. Har jag tur kommer jag ihåg att lägga ut fler bilder vid senare tillfälle. Tack för sällskapet alla godingar, både i verkligheten och cyberspacen! Passa på att vara ute och njuta av denna ljuvliga försommartid 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.