Lii och Millie

Två sötnötar i hemmamarkerna som jag fick lov att ”låna” för att få träna på att fota barn. Lärde mig bums att det var betydligt enklare att fota en ett-åring än en tre-åring 🙂 Träningen gjordes med anledning av att jag lovat att utföra ett uppdrag i det glada Göteborg med barn. Vi hade tur med humöret som var på topp mest hela tiden. Lii och Millie fick lov att vara sig själva, det sades inte ord om fotografering, mamma och pappa bara lekte med dom med några ballonger vilket visade sig vara ett lyckokast. När humöret så småningom började dala var mamma duktig på att leka ”tokig” och förlänga det glada tillståndet en liten stund. Men ”enough is enough” och med den energi som släpptes lös under cirka en timma var det inte konstigt att orken till slut tröt. Nu får vi hoppas det går hyfsat bra även i Göteborg nästa gång. Några bilder från ”tillställningen”… Publicerat med tillåtelse av föräldrarna.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.