Att tävla med bilder

…är inget som funnits i min tankevärld nämnvärt ofta om än alls. Det har liksom inte kittlat mina sinnen att tävla om just bilder, vilket inte innebär att jag är helt ointresserad av samtliga slags tävlingar. Att deltaga och kanske vinna i olika sällskapsspel/övningar tycker jag är väldigt roligt!

Lite då och då läser jag Objektivtest.se för att jag är allmänt intresserad av ämnet, och för att siten är tydlig och enkel att kunna ta till sig för en lekman. Objektivtest.se utlyste tidigare i år en tävling med temat ”VÅR” och av någon anledning fick jag för mig att skicka en bild (eller om det var två?). Brutus Östling – en av i varje fall Sveriges  mest meriterade fotografer/författare/förläggare m.m. – skulle vara domare, och Brutus kunskaper har jag stor respekt för så det var kanske det som fick mig att skicka in ett bidrag? Därefter lades den handlingen till det hemliga arkivet och jag tänkte inte mer på detta.

Häromdagen kom ett mess från Objektivtest.se att bilden hade fått ett tredjepris… döm om min förvåning! Jag blev både löjligt glad och stolt, tänk att min bild hade valts ut bland hundratals andra…wooow så kul! Idag blev resultatet publicerat och ni kan läsa om tävlingen och se bilder från densamma i nedanstående länk.

Förutom i min blogg kan ni även se mina bilder även på Instragram @hemmavid och på Facebook kontot Inger Palo Photos. Längst ner finns bilden. Tack för titten!

Vinnarna i Objektivtest.se’s fototävling “Vår”

Blue

 

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.