Torvmossen

Hittade ny mark att trampa i söndags, men eftersom åskan hängde i luften vågade jag inte stanna någon längre stund. Efter att ha varit med om två åsknedslag hos mormor och morfar har jag stor respekt för åska, den är inte att leka med.

Platsen var en underbar torvmosse som jag skulle vilja vara på en tidig dimmig morgon, med mjukt ljus och en älg eller annat lagom spännande djur (inte vargen som varit här) ståendes alldeles still på exakt rätt plats. Jag kan ju börja med att försöka vara där en tidig morgon så har jag ett realistiskt mål att kämpa för. Mossen har inte på något vis varit okänd, men inte ordentligt utforskad av oklar anledning. Det får bli ett snart återbesök, och är någon sugen på att hänga på så hör av er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.