Stadskänslan

Efter att i drygt 18 år ha pendlat drygt tre timmar per dag mellan arbetet i staden och hemmet på landet, var längtan i slutet på arbetslivet stor att slippa dessa tågresor till Göteborg.

Det finns dock ett sug efter stadens gatuliv någonstans långt därinne, så när det gick ut ett förslag på Facebookgruppen Spontana Fototurer om en träff i Göteborg, tvekade jag denna gången inte att nappa på det. Det fick bli ytterligare en resa till staden.

En idé på ett tema blev det också, och temat var ”oskarp”. HA tänkte jag för mig själv, det passar ju mig utmärkt då mina gatubilder ofta blir oskarpa vare sig jag vill eller inte. TJI fick jag för när man verkligen ville ha en oskarp gatubild med vettigt innehåll visade det sig vara inte helt enkelt. Snarare väldigt svårt! Det krävs helt klart fler försök 🙂

Nu slänger jag ut alldeles för många bilder igen, men de två första är de bilder jag faktiskt är riktigt nöjd med även om de inte är ett dugg oskarpa. Jag kan inte bestämma mig huruvida färg eller svartvitt är bäst…De två nästa är två av medfotograferna och de nästa två är försök till bilder på temat ”oskarp”. De andra bilderna får vara med eftersom de är roliga att ha i min ”dagbok” och titta på längre fram.

Klicka på bilderna för att förstora. Tills nästa gång – ha´det bäst! / Inger

pssst… tryck gärna på gillaknappen längst ner.  Tack!

 

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.